Bike Fit Sudio | We fit your bike
Uraniumweg 8a Heerenveen | info@bikefitstudio.nl

Bike Fit Studio | We fit your bike

  1. Home
  2. »
  3. Bioracer Aero fit

Door je frontale oppervlakte te meten, wordt berekend hoeveel vermogen je moet produceren om een bepaalde snelheid in je huidige positie te behouden. Je krijgt realtime informatie over deze parameters, aangezien ze onmiddellijk worden aangepast wanneer je je positie op de fiets verandert.

Bij een snelheid van 30 km/u is de luchtweerstand al meer dan 80% van je totale weerstand. Daarom is het voor iedere wielerliefhebber belangrijk om op de hoogte te zijn van aerodynamica. Naarmate de snelheid toeneemt, wordt de luchtweerstand nog belangrijker. Bioracer Aero is het enige hulpmiddel dat beschikbaar is om je aerodynamische positie te trainen. Door je frontale gebied te verlagen, kunt je de luchtweerstand tot 20% verlagen. Dit zijn in feite gratis watts, aangezien elke rijder zijn positie kan veranderen zonder hoge kosten.

Nadat ik je meest optimale aerodynamische houding heb gevonden, kan ik je laten trainen in deze houding. Zo kun je zien of je in deze houding kan blijven zitten. Je krijgt gegevens, grafieken en getallen door dat je goed blijft zitten of dat je juist meer moet focussen om de juiste houding vast te houden.

De duur van deze aero meting is anderhalf uur. Zie de prijslijst voor de actuele tarieven.