Bike Fit Sudio | We fit your bike
Uraniumweg 8a Heerenveen | info@bikefitstudio.nl

Bike Fit Studio | We fit your bike

  1. Home
  2. »
  3. Expert bikefit

De Expert bikefit neem ik met het Bioracer Motionsysteem op. Deze bikefit geeft je inzicht in de gehele beweging als renner. Voordat ik aan deze meting begin, verzamel ik de data van je fiets, de components en schoenen.

Ik beoordeel eerst welk type renner je bent en bespreek jouw doelstellingen. Je lichaam wordt statisch opgemeten, zodat je een inzicht krijgt in alle lichaamslengtes. Als dit is afgerond, ga ik een foto van je fiets maken, zodat de huidige afstelling van je fiets duidelijk is. 

Vervolgens ga ik je lichaam voorzien van 20 sensoren, die in verbinding staan met zes highspeed camera’s. Doordat de highspeed camera’s 120 beelden per seconde maken, kan ik elke beweging, afwijking of correctie nauwlettend in de gaten houden. Met zeer geavanceerde software kan ik een stap verder gaan in symmetrie en asymmetrie. Zo kan ik ontdekken wat je stabiliteit is en de zwakke punten zijn waaraan je kan werken. Uiteraard gaan we je fiets optimaal afstellen, om zo tot het juiste resultaat te komen. Enkelpatronen, lijnen in beweging en stabiliteit worden in verslagen vastgelegd. Er wordt na de meting een eindfoto gemaakt van je fiets met de meest optimale afstelling (onder andere Reach en Stack).

De meting duurt tweeënhalf uur. Zie de prijslijst voor de actuele tarieven.