Bike Fit Sudio | We fit your bike
Uraniumweg 8a Heerenveen | info@bikefitstudio.nl

Bike Fit Studio | We fit your bike

Bike Fit Studio Tri team

Dyan Hendriks

Mijn naam is Dyan. Ik ben sinds een aantal jaren met het triatlonvirus besmet. Het begon met een recreatief trainingsplan en nu neemt het wel serieuzere vormen aan. Ook hebben we als fanatieke sporters nu een gezellige groep gevonden, met wie we deze passie kunnen delen. Samen trainen en ouwehoeren, dat kunnen we als de beste. Maar we maken elkaar ook beter! Ik hoop dat ik mij in de komende jaren kan kwalificeren voor het WK triatlon op Hawaii en daar een mooie tijd neer kan zetten.
Lees meer

Anne-Floris Bottema

Wat is een Triathlon? Triathlon is een verzamelnaam voor gecombineerde duursporten, of een zogenoemde ‘multisport’. Dit wil zeggen dat het een sport is die uit meerdere disciplines bestaat. Het wordt ook wel een combinatieduursport genoemd. De meest voorkomende combinatie van triathlon bestaat uit zwemmen, wielrennen en rennen. Een hele triathlon wordt ook wel Ironman genoemd: 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en als afsluiting een marathon 42,1 km. Hoe begin je dan? Nou gewoon, na een avond bier drinken besloten om met 8 vrienden de 1/8 van Workum te doen. Een hilarische dag met bommetjes, schoolslag, een oude racefiets en...
Lees meer

Atze Wiepke Merkus

Mijn naam is Atze Wiepke Merkus, chauffeur van beroep,vader van twee lieve dochters en levenspartner van Andrea. Wat ongeveer zeven jaar geleden begon als supporter langs de kant, mondde uit tot een belofte aan mezelf: volgend jaar wil ik aan de start staan van een olympic distance triathlon. En na één keer denk je: ik wil meer en langer. De verslaving is aan. Na talloze triatlon sprints, OD’s (Olympic Distance), run bike runs en hardloopwedstrijden in binnen en buitenland te hebben gedaan, ben ik me gaan richten op halve triatlons en heb in 2018 de hele Frysman triatlon in ons...
Lees meer

Johan Bouma

Ik ben Johan Bouma, 34 jaar en kom uit Niekerk. Sinds vijf jaar ben ik fanatiek aan het triatlonnen geslagen. Daarvoor heb ik altijd gevoetbald. Mijn eerste triatlon was de Feanster 40 in 2014. 1 km zwemmen, 30 km fietsen en 9 km lopen. Dat ging niet heel goed, maar ook niet slecht. Vandaar dat ik het daarna wat serieuzer heb aangepakt en een persoonlijke trainer heb ingeschakeld die trainingen afstemt op mijn doelen. Na mijn eerste triatlon heb ik verschillende sprint en kwartjes gedaan en drie keer een halve. Ironman Luxemburg 70.3, Challenge Almere en De Halve van Klazienaveen....
Lees meer

Theresia Offringa

Op relatief late leeftijd ben ik begonnen met triatlon. Het grootste deel van mijn leven heb ik gevolleybald. In 2013 heb ik mijn eerste racefiets gekocht, om samen met een vriendin de elfstedentocht te gaan fietsen. Ik bleek fietsen erg leuk te vinden en ook wel aardig te kunnen. Later ben ik er ook bij gaan lopen. Toen ik in 2014 bij de allereerste triathon van Workum ging kijken, dacht ik gelijk: wauw, volgend jaar doe ik ook mee. Zo gezegd, zo gedaan. In 2015 stond ik aan de start van mijn eerste 1/8 triathlon, en ik vond het machtig! Ik...
Lees meer

Yvonne Hiemstra

Als beginnende triatleet zoek ik dagelijks naar de optimale balans. Dat is voor mij de ultieme uitdaging. Zowel het soort trainingen als de momenten en het afwisselen ervan vind ik heerlijk om mee te ‘spelen’. Te ervaren wat de effecten zijn zonder dat het meetbaar is in wedstrijden, want die hebben we afgelopen jaar natuurlijk niet gehad. Het hardlopen deed ik al een paar jaar. Na het zetten van de bekende vinkjes achter eerst de halve marathon, dan de halve marathon in een bepaalde tijd en uiteindelijk een paar keer een marathon, miste ik de dynamiek. En die heb ik...
Lees meer