Bike Fit Sudio | We fit your bike
Uraniumweg 8a Heerenveen | info@bikefitstudio.nl

Douwe Doorduin bij Bioracer en Bike Fit Studio

In mijn zoektocht om sneller te worden voor het NK Tijdrijden ga ik deze aflevering langs bij de hofleverancier van snelle kleding: Bioracer! Bioracer maakt al jaren de snelste fietskleding op de markt (o.a. Tom Dumoulin en Tony Martin werden wereldkampioen in een bioracer snelpak) dus toen ik de vraag kreeg om langs te komen, heb ik alles laten vallen en ben ik direct op de trein gestapt. Een op maat gemaakt Speedsuit dus, wel wat anders dan je doorsnee driedelig pak. Hoe gaat dat allemaal in zijn werk? En wat levert het allemaal op? Meer info over bioracer? Of wil jij ook zo’n kek pak? Kijk dan op de site van Bioracer.

Contact

Bike Fit Studio
Uraniumweg 8a
8445 PH Heerenveen
info@bikefitstudio.nl
06-21449947