Bike Fit Sudio | We fit your bike
Uraniumweg 8a Heerenveen | info@bikefitstudio.nl

Yvonne Hiemstra

Als beginnende triatleet zoek ik dagelijks naar de optimale balans. Dat is voor mij de ultieme uitdaging. Zowel het soort trainingen als de momenten en het afwisselen ervan vind ik heerlijk om mee te ‘spelen’. Te ervaren wat de effecten zijn zonder dat het meetbaar is in wedstrijden, want die hebben we afgelopen jaar natuurlijk niet gehad.

Het hardlopen deed ik al een paar jaar. Na het zetten van de bekende vinkjes achter eerst de halve marathon, dan de halve marathon in een bepaalde tijd en uiteindelijk een paar keer een marathon, miste ik de dynamiek. En die heb ik volledig gevonden in de tot op heden korte triatlon versies die ik heb mogen meemaken. Ik vind het super om te ervaren hoe je lichaam reageert op de opeenvolgende disciplines en hoe stuk je kunt gaan. Moet gewoon wel eens hardop lachen om mezelf als ik weer eens iets anders heb ingeschat als van te voren bedacht. En dan de dag erna weer opnieuw kijken wat je training gaat brengen.

Als niet-stilzitter met heel veel energie én gek op schema’s en dingen uitproberen, voel ik me nu al enorm thuis in de triatlonsport!

Contact

Bike Fit Studio
Uraniumweg 8a
8445 PH Heerenveen
info@bikefitstudio.nl
06-21449947